•  

   

   

  JA, det er NU -

  Jeg vil blive klogere på mig selv

  kærligheden - og få den til at lykkes!

  5 Uger - Nyt forløb starter den 3 Februar

  Skriv dig op nu da der er begrænset plads i gruppen.

 • Er det NU ?

   

  6 ugers grundig kærlighedsudforskning for singler.

  2 hele Lørdage + 4 Onsdag aftener.

  Til dig som vil bevæge dig klogere, mere vågen, nærværende og tillidsfuld ind i dit næste kærligheds forhold .

   

  8 Ugers Forløbet giver dig

   

  En grundig og intim forståelse af de mekanismer i dig selv

  (og alle os andre) - som skaber lidelse og isolation - og hvilke som skaber et nærværende tillidsfuldt og dybt forbundet kærlighedsforhold

  hvor du samtidigt har + frihed til at være sandt dig selv sammen med din kommende kæreste.

   

  -----------

   

  Du får

  Adgang til mere intelligent vågent nærvær -

  større tillid til kærligheden og en

  oplevelse af at være klædt grundigt på med forståelse og nye kærlighedsfremmende kontakt redskaber.

   

  - Alt sammen noget som kan få kærligheden til at fordybes blomster og blive en tryg og stærk base af autentisk lidenskab og venskab at leve i.

   

  Mindful Relating - Meditation for 2 metoden giver dig en tryg nærværende ramme så du kan finde og afklare din egen ægte indefra, autentiske lyst til at gå ud og finde kærligheden,

   

   

  Meditation for 2.

  Den grundlæggende udforsknings-proces i 8 ugers forløbet hviler på at praktisere

   

   Mindful Relating meditation for 2.

   

  Meditation for 2 er en procesorienteret udforsknings metode som hviler på Mindfulnes Buddhistisk psykologi, inquery og ikke voldelig kommunikation..

  Vi udforsker dybe spørgsmål i afslappet lytning og enkelt tilladende nærvær sammen med hinanden.

   

  For få det største udbytte af undervisningen kræver det at du finder det meningsfuldt at være og hvile ind "ikke gøren" - Ind i tilladende og åben lytning til dig selv og andre.

   

  Du skal have en interesse i at bevæge dig fra identifikation med mind, reaktion og analyse

   

  - ind i mere afslappet væren med dig selv i gruppen og med din kommende kæreste.

  3 Deltagere fortæller om de erkendelser de har fået af kærligheds udforsknings forløbet.

   

   

  Er nogle af disse udfordringer dine?

   

  Har du en fornemmelse af, at det at date og det at være i et kærlighedsforhold kan være meget meget mere end det, du har oplevet indtil nu ?

   

  Men du mangler mere motivation, bedre redskaber, mere forståelse og et varmt trygt community, du kan øve dig i ?

   

  Er du træt af overfladiskheden og tempoet på datingmarkedet, og savner du dybere og virkelig meningsfuld hjælp til at finde tilbage til kærligheden?

   

  Længes du efter at finde din næste kæreste på en sjov meningsfuld, dyb og grundig måde - Med åbne Øjne åbent hjerte - og klog i vejledning

  - samtidigt med at du har dig selv helt med - denne gang.

   

  - SÅ er du på rette sted

   

  Hvorfor er forløbet Taknemmeligheds Donations baseret ?

   

  1: Er simpelthen fordi jeg vil give dig en mulighed for få en grundig kropsliggjort nærværs erfaring med hvad det er Mindful Relating Metoden, og det space jeg skaber kan give dig.

   

  2: Fordi jeg ønsker at møde dig i den virkelige virkelighed. - Fordi jeg arbejder med Nærvær og magien i nærvær ikke kan beskrives i "normalt" marketings - materiale.

   

  3: Fordi jeg finder det dybt meningsfuldt og sjovt at dele min viden om Mindfulness i kontakt,- om NVC og buddhismens forståelse af, hvordan vi skaber vores egen lidelse, og hvordan vi bliver lykkeligere.

  - Sammen med en tryg dedikeret varm gruppe mennesker.

   

  Forløbet er ikke et salgstrik men fuldstændig fri gave - Det er ment som en invitation ind i mit meningsunivers - og måske du bagefter indefra inspiration og menings-fornemmelse får lyst til at blive ved med at komme til de gratis Onsdags aftener - eller tage min grundige Mindful Relating - Relational Coach Træning

  Måske du får lyst til at arbejde mere trygt og afslappet med din egne udfordringer i kærligheden og modtage sessioner hos mig.

   

   

  Forløbet er i udgangspunktet gratis - men kræver en ansøgning og snak med mig for optagelse

  Skriv lidt om dit intention med forløbet til tinebrevsprekke@gmail.com og ring bagefter til 26671004

   

  Læs mere om Taknemmeligheds donation Her

   

   

   

 • Gunilla Kurdahl

  Deltager fra mit Slow Dating Kursus

  Jeg har været på kurset, Satte især pris på at opdage at det handler om hvem jeg selv bliver til og har lyst til at blive til i mødet med den anden.

  Jeg opdagede at det er ok for mig at sætte mine forventninger til et kærlighedsforhold op og jeg startede på at tro på at et sundt og glad forhold er muligt.

   

  Jeg fik helt klart 'ændret min energi', som jeg ville kalde det i min spirituelle forståelse af tingene

   

  Kort efter fik jeg et virkeligt dejlig forhold som møder mine behov.

   

   

   

  Klass Westman

  HR Director for Stadium

  ”When I first met Tine, some ten years ago, I was immediately struck by her depth and her presence. She is one of the few people I know that can balance matters of the heart and inquires of the mind with the same grace.

   

  Her devotion and love to her work makes it an honor to recommend her to anyone who seeks meaning and understanding”

 • GULDET i vores gamle smerte.

  VORES SELVTILLID I FORHOLD TIL KÆRLIGHEDEN ER OFTE FARVET AF VORES SIDSTE KÆRLIGHEDS RELATION, SOM JO OFTE ENDTE I EN ELLER ANDEN FORM FOR SMERTE -

  - SÅ DET ER IKKE SÅ UNDERLIGT, HVIS DU MANGLER MOTIVATION TIL AT GÅ UD OG FINDE KÆRLIGHEDEN.

   

   

  Oplæg om GULDET

  Det er min erfaring at den gamle smerte, VI bærer rundt på, er GULD - det guld vi kan udvikle os på, og som, når den er fordøjet, kan gøre os endnu klogere, mere rummelig, meget mindre reaktive og tiltrækkende for lige den langtidsholdbare livsledsager, som vi ønsker os.

   

   

  ER DET NU ?

   

   

   

  Inger Edelfeldt

  Forfatter og kursusdeltager fra Stockholm

  "As a teacher/supervisor Tine is very clear and instructive in her support of you. She doesn´t give up until you yourself have understood her instruction and/or model on a deep experiential level.

   

  Her great interest and joyful, deep engagement in personal growth - as an adventure - is also very inspiring.
  As a coach she uses her tools, models and intuition very skillfully and uninvasively. She is present, experienced and empathic in a supportive way which makes you feel free to investigate and trust your own process, whatever comes up in it. I highly recommend her."

   

   

   

  Jeg har selv været været i grundig "kærligheds lære".

  Jeg har selv oplevet rigtig mange udfordringer med kærligheden

  og høstet læringen - "Guldet" - i dem.

   

  Jeg har høstet GULDET i et meget langt, traditionelt forhold, fået barn, været alene og ulykkelig, JEg har lært af at være i korte og lange relationer og mange gange skullet ud og finde en ny kæreste.

  Jeg har gennemlevet alle mulige slags udfordringer selv - og langsomt og grundigt løst dem - så jeg nu er i starten af en levende dyb kærlighedsrelation, med en dejlig moden mand som også troede, at han skulle leve resten af livet alene.

   

   

  - Fordi jeg selv har savnet ægte indfølende, tryg, levende og nydelsesfuld nærhed, har netop det at lære om, hvordan man får kærligheden til at lykkes, været en af de vigtigste personlige og faglige interesser i mit liv.

   

  Det er derfor har jeg en livslang intention om at blive ved med at løse kærlighedens gåde.

   

   

   

  Lise Stolfer

  Zen Coach og Sansetræner

  "Jeg følte aldrig, at der var et sted, jeg ikke kunne gå hen. Det gav mig en stor friheds- og tryghedsfølelse i sessionerne med Tine – tabu og skygger kunne deles og belyses - hvilket i sig selv banede vej for dyb healing.

   

  Tine har en dyb forståelse af menneskers sinds- og relationsmekanikker, som gør at hendes coaching og undervisning kommer til udtryk på en ubesværet, naturlig og skarp (men samtidig blød) måde."

   

  Lise

   

   

  Ja, Jeg vil gerne lære mig selv bedre at kende

 • Meditation for 2

  Den grundlæggende udforsknings-proces i Mindful Relating hviler på en praktiseren af meditation for 2.

  Meditation for 2 foregår igennem inquiry som er en praksis af afslappet lytning i simpel tilladende nærvær af dybe spørgsmål.

   

  For få det største udbytte af undervisningen kræver det at du finder det meningsfuldt at være og hvile ind "ikke gøren" - Ind i tilladende og åben lytning til dig selv og andre.

   

  Du skal helst have en interesse i at bevæge dig fra identifikation med mind, reaktion og analyse

   

  - ind i mere afslappet væren med dig selv, gruppen og din kommende kæreste.

  SKRIDTENE VI SKAL GÅ SAMMEN

  Så du kan finde dig selv og kærligheden på én gang !

   

  Disse 7 trin gør at du kan bevæge dig klogere, tryggere, og tydeligere for dig selv, ind i dit næste kærligheds forhold.

  De færdigheder du får her kan på lang sigt sikre at dit næste forhold udvikler sig i retning af dybere tillid, vidunderlig nærhed og med en bevidst indsats fra din side bliver en tryg base at leve i - sammen med din kommende elskede.

   

   

  1 Forstå dit personlige kærligheds GPS system

  Fordi det at være bevidst om, hvad du længes efter og forstå hvorfor, er første skridt til også at kunne finde den rigtige for dig ude i verden.

   

  Fordi vi alle allerede har et indbygget kærligheds-GPS-orienterings system en slags "kærligheds shoppingliste", som farver de briller, vi har på, når vi går ud og leder efter kærligheden -

  Og det er en rigtig god idé at være bevidst om det, der allerede styrer os. Så kan vi kigge det efter i sømmene, opdatere det og transformere de sider, som ikke tjener os mere.

   

  At skrive din egen Kærligheds Shoppingliste kan sammenlignes med at udvikle et bevidst tydeligere indre dybhavs-kompas i forhold til, hvad der virkelig betyder noget i et forhold for dig.

   

   

   

   

   

   

  2 At få dybere kontakt med DIG

  Når vi har dybere kontakt til vores unikke personlige indre lys, kan vi meget nemmere blive fundet af den helt rigtige for OS - Vi holder simpelthen op med at ligne en nål i en høstak!

   

  Hvis du ikke kender dig selv og dine positive kvaliteter, hvad du længes efter at få i et kærlighedsforhold - hvad du længes efter at give, og kan beskrive det og mærke det selv - ja så er det ikke underligt, at den du længes efter ikke kan finde dig, vel?!

   

  • Hvem er du egentlig som kæreste? hvilket kærligheds-sprog udtrykker du dig igennem - og ikke mindst modtager du kærlighed igennem?
  • Hvordan skriver du en ærlig, tydelig kontaktannonce, som sorterer alle de "kedelige" fra og tiltrækker lige den, der passer til mig?
  • Og ikke mindst: hvordan kan du blive tydeligere for dig selv, og den anden på en inviterende måde, når du møder mulige partnere ude i livet

   

   

   

   

   

   

   

   

  3 Find dit eget tempo

  Så du kan have dig selv med i processen på en måde, der gør, at du kan bevare kontakten til dig selv !

  Fordi det at bestemme sit eget tempo også hjælper dig med at undgå at blive urealistisk forelsket = Blindt at blive taget af dine forelskelses JUHU luups.

   

  ( Ikke fordi der er noget galt i at blive forelsket - men det er ret praktisk at kunne styre det så forelskelsen først starter når du ved hvem det er du er forelsket i )

   

  Fordi det tempo du bevæger dig i giver dig mulighed for at nyde turen, have dig selv med og kunne nå at fordøje de steder, som er udfordrende - på én gang.

   

  Det er min erfaring, at det at tillade sig, at være sand over for sit eget tempo, giver mulighed for optimal nydelse og også for vågent at kunne se, om det forhold, du bevæger dig ind i, er "Noget For Dig".

   

  Jeg lærer dig, hvordan du kan mærke dit tempo og udtrykke det på en måde, der skaber autenticitet og kontaktfuldhed i stedet for afstand og utryghed, når du møder en ny kærligheds-mulighed.

   

   

   

   

   

  4 Forstå hvad der får mig til at miste mig selv i et forhold - så jeg kan bevare mig selv næste gang !

  Min egen erfaring er, at hvis vi kan forstå, hvilke mekanismer som slår kærligheden ihjel - så behøver den ikke dø.

   

  Fordi en af de vigtigste Smerter, jeg hører om, er: 

  "Jeg mistede mig selv til sidst", "Jeg blev væk og kærligheden, lysten og nærheden med!"

   

  "Til sidst vidste jeg ikke længere, hvorfor vi var sammen. Jeg levede ikke for mig selv længere, men for familien og børnene"

   

  Eller: "Jeg blev væk i at tage mig af de andre, arbejde, tjene penge til familien - jeg blev en skaffemaskine."

   

  Den naturlige seksuelle tiltrækning, nydelsen og nærheden skiftede langsomt til afstand og distance

   

  OG JEG VED IKKE HELT HVORDAN DET SKETE

  (For så ville jeg jo have været i stand til at ændre det, ik'?!)

   

  Jeg hjælper dig med at forstå, hvorfor "vi mister os selv" - og lysten og tilliden til hinanden - hvordan du kan indføre enkle måder at være sand på i din nye relation som fra starten sikrer, at det er meget mindre sandsynligt, at du mister dig selv igen.


   

   

   

   

  5 At høste Guldet i den gamle smerte

  Jeg viser dig, hvordan din gamle smerte kan høstes som vigtig ERFARINGS-GULD, du kan bruge som visdom i dit næste forhold.

  Fordøjelsen af din gamle smerte og tydeligheden omkring, hvad du gerne vil have, som udspringer af fordøjelsen, skaber ofte en naturlig åbenhed og indre motivation i forhold til at møde en partner -

  ( som også nogen gange resulterer i at muligheder for kærlighed kan dukke op af sig selv, som de gjorde for mig)

   

  At høste GULDET er også:

   

  At blive klar over, hvordan dit TOP-hemmelige taber-CV

  spiller ind i din evne til at skabe langvarig tilknytning til et andet menneske.

  Sådan et taber-CV har vi allesammen - og det hjælper rigtigt meget at bevidstgøre fordøje, forstå og elske det.

  Vi har faktisk også et TOP hemmeligt Vinder-CV, som vi også skal have inviteret ud i lyset.

   

   

   

   

   

  6 Lære hvordan jeg både kan skabe frihed og intimitet samtidigt.

  Fordi det er muligt at få begge dele !

  Fordi et forhold kan rumme både frihed og intimitet på en måde, hvor begge parter blomstrer og er tilfredse, hvis vi forstår nøglen til at skabe sådan et forhold.


  Frihed og intimitet er ikke absolutte modsætninger. Jeg viser dig, hvordan du fra starten kan invitere til ærlig frihed - og hvordan denne inviteren kan blive en basis for en tillidsfuld relation, der bare bli'r dybere og dybere, tættere og friere på én og samme gang.

   

   

   

   

   

  7 Bliv medskaber af den positive kærlighedsdans du længes efter

   

  Fordi succesfuld kommunikation i de små situationer sikrer fremtiden i en relation

   

  Fordi kærlighed er et samspil - en dans hvor vi kan øve og bevidstgøre vores egne trin.

   

  Hvis vi lærer at invitere den anden ind i dansen på den bedste måde, kan vi være medskabere af magi og nydelse, der tilfredsstiller begge parter.

   

  Dansen starter allerede, når vi aftaler de første møder og udveksler følelser og anerkendelser - eller holder tilbage.

  Vi skal finde vores egen dans og finde ud af at invitere vores egen behov ind i den på en måde, der gør både dig og din partner lykkeligere.

   

   

   

   

   

   

   

  8 Få konkrete redskaber som styrker en god start på et forhold


  Fordi det er i starten, at du beslutter dig for, om du vil være DIG, eller du vil miste dig selv igen. Fordi starten er en ny chance for at gøre det bedre denne gang og tage dig selv alvorligt til fordel for dig selv og din kommende elskede.

   

  Det er i starten, fra den allerførste sms og aftale at vi vælger om vi tør være sande og ægte eller spiller spil og prøver at leve op til idealer. Det er her vi setter sandheds kursen for forholdet.

  Det er i starten i de små ting - at vi vælger at handle fra angst eller indre sandhed/styrke.

   

  Fordi det er lettere at starte godt og klart i de små detaljer - end at reparere problemerne længere henne i forholdet, når de har vokset sig store.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mindful Relating - Slow Dating Metoden

  Er en dyb sammenhængende forståelse og bevidstheds-praksis, som over tid kan give dig en integreret forståelse af og evne til at lykkes i kærligheden.

   

  Forståelse og forholde måder , som jeg har udviklet over 3 årtier,

  hjælper dig med at navigere på en lykkeligere måde i alle dine nære relationer,

   

  lige Nu og i fremtiden.

   

  1: 8 ugers JA, DET ER NU Kærligheds forberedelses forløb

  2: Slow Dating - Heldags-event, hvor du kan møde kærligheden og andre der har nærvær øverst på ønskelisten for deres kommende forhold.

  3: Personlig 1 til 1 Coaching forløb med Tine Vindeløv

  4: En International - Mindful Relating - Relational Training som bygger på Meditation for 2 praksissen.

   

   

   

  Lidt om min undervisningsmetode og min baggrund

  INVESTERING

  8 ugers Kærligheds Udforsknings forløb

   

  1.

  Forløbet i grundig Kærligheds Udforskning

  er Gratis

  Jeg beder om Win Win Win taknemmeligheds donation

  via Mobilepay. Dit hjerte og din pengepung bestemmer.

  Donationen ligger imellem 50 - 500 kr

  Læs om mit Win Win Win taknemmeligheds donation HER

   

  2.

  Din tid

  At du prioritere at komme til alle gange så vi sammen kan få et trygt og stabilt fællesskab i de 8 Uger forløbet varer.

   

  Praktisk:

  Sted:

   

  Centralt I københavn

   

  HVIDEHUS

  Valbygårdsvej 64 A

   

  2 hele Lørdage + Onsdag 4 aftener

  Hel dag: 11 - 18

  Onsdage 18. - 21

  Vi holder en lille fest den sidste Lørdag aften.

   

  Tid:

   

  Hvordan ?

   

  Undervisningen indeholder teoretiske oplæg og forskællige formere for meditation skiftende med udforskning i den store gruppe og

  Mindful Relational Coaching sessions i gruppen.

   

   

  Meditation for 2.

   

  Den grundlæggende udforsknings-proces i Mindful Relating hviler på en praktiseren af meditation for 2.

  Meditation for 2 foregår igennem inquiry som er en praksis af afslappet lytning i simpel tilladende nærvær af dybe spørgsmål.

   

  For få det største udbytte af undervisningen kræver det at du finder det meningsfuldt at være og hvile ind "ikke gøren" - Ind i tilladende og åben lytning til dig selv og andre.

   

  Du skal helst have en interesse i at bevæge dig fra identifikation med mind, reaktion og analyse

   

  - ind i mere afslappet væren med dig selv, gruppen og din kommende kæreste.

   

   

   

   

   

   

  EN LANGTIDSINVESTERING

   

  Det, jeg kan give dig her, vil være en langtids-investering - ind i hele din fremtidige forbundethed med din kommende partner - men også med dig selv og med alle andre omkring dig.

   

  De principper og metoder jeg bruger er ikke bare nye spændende øvelser, der krydrer din oplevelse af dig selv flygtigt

  - men giver dig en dybereliggende forståelse,

  der har en transformerende effekt!

   

  Mindful Relating Metoden giver dig viden som bevæger din måde at forstå dig selv og andre i en mere kærligt konstruktivt og moden retning.

   

  At forstå - bevægelsen fra lidelse til lykke

   

  Mine metoder bygger bl.a. på buddismens forståelse af, hvordan vi skaber vores egen lidese, og hvordan vi holder op igen - Hvordan vi bliver mere lykkelige og givende som mennesker, og hvordan vi selv forhindrer dette.

   

  Forståelsen har et potentiale til over tid at støtte dig i at

   

  1

  Komme hjem til dig selv og den du er -

  som nærvær, indre livfuldhed, nydelse og autenticitet, frihed og kraftfuldhed.

   

   

  2

  Og at være i kontakt med andre fra denne indre forbundethed

  - på en langtidsholdbar konstruktiv og moden måde.

   

   

   

   

  Om mig

  8 ugers programmet bygger på mine mere end

  30 års erfaring med meditativ praksis.

  30 års klientpraksis

  og mange års undervisningserfaring som bl.a. leder af Zen Coaching træningen i Polen og Danmark

   

  Min praksis som altid har haft som dybeste intention at skabe ægte kærlig forbundethed imellem mennesker

  og forstå de grundliggende principper, der gør os enten:

   

  Ulykkelige eller lykkelige.

  Ensomme eller dybt forbundne med hinanden.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dit eget bidrag

  Om du får det totale udbytte af forløbet afhænger også af din egen indsats - om du arbejder med dig selv imellem modulerne - om du laver øvelserne og modtager muligheden for at få en buddy, som du kan øve dig sammen med. Om du kommer til de heldags SLow Dating events jeg også holder , hvor du måske møder kærligheden.

  Jo mere åben du er, jo mere du seriøst du sætter tid af til at fordøje og ære det du har givet dig selv med forløbet,

  desto større udbytte for dig !

   

  Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde dig.

   

  Stort SMIL, kærlighed og optimisme fra TINE VINDELØV

  Dette kursusforløb er ikke for dig som -

   

  1: Ikke vil tale om kærligheden, fordi du synes det ødelægger romancen.

   

  2: Tror at hvis du bare visualiser stærkt nok, så vil universet servere den perfekte partner

  (og måske tror, at der er noget galt med din vibration, når det ikke lykkes)

   

  3: Synes det er de mænd eller kvinder, du har mødt, der er noget galt med

  - og at du bare har været uheldig. Helst vil have gode råd og ikke har lyst til at kigge på dig selv og dine følelser

   

  4: Har for meget ufordøjet smerte

  Godt ved, at du har en del ufordøjet historie, men ikke føler dig parat til kigge på den.

  Eller har brug for at gøre det 1 til 1 - i stedet for i en gruppesammenhæng.

  Måske du hellere vil arbejde sammen med mig i et Mindful Relational Coaching forløb.

   

  5: Ikke er intereseret i nærvær

   

   

   

 • Hvad siger andre om det, de har fået af mig.

  Et udpluk af mine mange kursusdeltagere og klienter

  Petter Allvin

  Social worker

  "I believe your foremost and most fantastic skill is your creativity and ability to try different ways and methods without having fear about the outcomes. It gives the sessions and talks with you a sense of freedom and playfulness. I also highly value your ability to explain complicated theory with simple models and pictures which provides new insights. For me you also seem to have a natural gift in creating a creative and including atmosphere when leading groups."

   

  Petter Alvin

   

  Else-Marie

  "Jeg må bare legge til at jeg er så inspirert og styrket av Slow Dating, ....

  I begynnelsen tenkte han at jeg er tilbakeholden, fordi det er så lenge siden for meg, og han skulle liksom tåle det, men likevel pushe litt...


  Så plutselig oppdaget han gleden ved å gå slow!!!

  Jeg har ikke sagt så mye, bare latt ham oppdage det selv."

   

   

  Tove Anderson

  Zen Coach fra Stockholm

  "Tine var min guldnyckel in till Zen Coaching sommaren 2008. Den sessionen jag fick av henne var magisk. Integrerade vad jag redan hade med mig från dans, terapi & meditation.

  Integrerat !

  Blev en guldnyckel - I at komma hem till mig själv.

  Tine har sen varit en stor inspiration som coach och även sorts mentor under mina år som nyetablerad coach."

  Klas Westman

  HR Director Stadium Stockholm

  '”When I first met Tine, some ten years ago, I was immediately struck by her depth and her presence. She is one of the few people I know that can balance matters of the heart and inquires of the mind with the same grace. Her ability to apply empathy to everything she does creates trust with everyone she meets. From my position as HR Director for Stadium, I hired her to help me with personnel matters, always to everyone's complete satisfaction. I have also had the pleasure to have her as my own personal coach. Her devotion and love to her work makes it an honor to recommend her to anyone who seeks meaning and understanding”

  Lise Stolfer

  Zen Coach og sansetræner

  "Tine har givet mig umådeligt meget, først som coach og senere som lærer .

  Hun har evnen til at møde mennesker med et sjældent autentisk nærvær, med medfølelse, rummelighed og nysgerrighed. I udforskningen af mig selv og mit sind i vores sessioner, følte jeg aldrig at der var et sted jeg ikke kunne gå hen.

  Det gav mig en stor frihed- og tryghedsfølelse i sessionerne med hende – tabu og skygger kunne deles og belyses - hvilket i sig selv banede vej for dyb healing.

   

  Hendes store videns- og erfaringsreservoir skinner igennem i hendes virke både som coach og underviser. Hun har en dyb forståelse af menneskers sinds- og relationsmekanikker, som gør at hendes coaching og undervisning kommer til udtryk på en ubesværet, naturlig og skarp (men samtidig blød) måde. Derudover er hendes kreative og innovative tanke- og idérigdom givende og inspirerende at få lov at tage del i.

  Hun er en af mit livs store mestre."

   

  Lise

  Hanne Buhl

  Proceskonsulent.

  "Tine har været en fremragende coach og lærer for mig. Hun formår gang på gang at skabe et trygt og fordomsfrit rum fyldt med nærvær, hvor jeg kommer i kontakt med mig selv på en kærlig måde. Hun sætter sin mangeårige erfaring i spil på en måde, så hun med sin rige og nuancerede sproglighed omkring indre livsprocesser hjælper mig med at udforske og sætte ord på fine og subtile nuancer i mit eget indre liv. Jeg opnår på den måde en større nærhed med mig selv og bliver mere klar på, hvad jeg ønsker mig i tilværelsen, og hvad jeg kan gøre for at opfylde mine ønsker."

   

   

  Inger Edelfeldt

  Forfatter og Zen Coach Stockholm

  "As a teacher/supervisor Tine is very clear and instructive in her support of you, and she doesn´t give up until you yourself have understood her instruction and/or model on a deep experiential level.

   

  Her great interest and joyful, deep engagement in personal growth - as an adventure - is also very inspiring.
  As a coach she uses her tools, models and intuition very skillfully and uninvasively. She is present, experienced and empathic in a supportive way which makes you feel free to investigate and trust your own process, whatever comes up in it. I highly recommend her."

  Maarit Suokas-Alanko

  Zen Coach FInland

  "Tine´s approach requires the

  participant more than conventional coaching, but it also offers maximum learning and clearer

  insights, and, depending on the participants willingness, a chance for connecting with oneself

  on a deep and liberating level.

   

  What I personally very much appreciate about Tine´s work is

  her ability to combine the emotional and the rational, i.e., she is both very warm and

  empathic, and yet at the same time very perceptive mentally and intellectually. I personally

  left the workshop with an increased sense of inner freedom and certainty of my own life path."

   

  Maarit Suokas-Alanko, Finland

  Christina Stougård

  chefkonsulent

  "Tine Vindeløv laver pionerarbejde i forhold til at gøre dating til en positiv ogudviklende oplevelse.

  Som deltager på Tines slowdating føler jeg mig tryg ved dating processen og jeg oplever at Tine giver mig redskaber, som er med til at gøre dating langt mere kærlig og berigende, end jeg ellers har oplevet.

  KH Christina"

  Aneta Antkiewicz

  Zen Coach fra Warzawa

  "Tine provides the safe space for

  a deep healing work.

  I always look forward to her new workshops and programmes in which I can find her true experience,

  creativity and fun with the real care about the human life needs."

  Pauline Garlick

  Zen Coach - South Africa

  "I thank you once again Tine and Albert, for the value that you give us by hosting and facilitating the outstanding webinars that you do, and for your soft, compassionate and insightful resonance with each and every one of us."

   

  Pauline.

  Karin

  From Stockholm to be Zen Coach

  "I also felt my session with you gave me a lot.

  I think it was the first time that someone really understood how I feel in my body. It was very liberating. A big relief. I really want to thank you for this!"

   

  Karin.

  Tine Bennetzen

  Efter Slow Dating event

  "Intenst samvær - Tak for det Åbnede op for udsigten til varmere og dybere relationer"

   

  Tine